Røgskolen

Alt, der er værd at vide om røg

Røget laks. Røget mørbrad. Pulled pork. Du støder på lækre røgede retter overalt. Men har du selv prøvet kræfter med røgning? Flere og flere kaster sig ud i røgning i jagten på den ultimative grillsmag og med ønsket om at udfordre sig selv og den vante madlavning. Er du klar?
Download også ‘Den nemme røg-guide’ her!

Intro til røg

Røgning er ikke raketvidenskab, men en nem måde at føje et nyt, sjovt kapitel til dine oplevelser ved grillen.

Læs mere

Røgteknik

Lær at klargøre grillen til røg, vælge det rigtige røgudstyr og fyre op under spændende, nye smagsoplevelser på grill og smoker.

Læs mere

Røgtilbehør

Når du får smag for røgning, får du med garanti også smag for at udvide dit arsenal af tilbehør. Og der er masser at vælge imellem.

Læs mere

 

TV: Røg på grillen

Lær at røge i programserien ”Røg på grillen” på tre forskellige niveauer – henholdsvis begynder, let øvet og rutineret.

Se Røg på grillen

Røgviden

Der er mange holdninger til røgning og teorier om, hvad der fungerer bedst. Få svar på dine spørgsmål samt tips og tricks fra Webers røgeksperter.

Læs mere

Opskrifter med røg

Oksekød, svinekød, fjerkræ, fisk, ost, frugt og grønt … næsten alt kan røges på kulgrill, gasgrill, Weber® Q® og smoker.

Læs mere