Optænding

Godt begyndt er halvt fuldendt

En god optænding er afgørende, når du skal imponere familie og venner med saftige stege, sprøde grøntsager og luftige brød fra kulgrillen.

Sådan gør du:
1) Hæld den ønskede mængde briketter i grillstarteren

2) Læg 2-3 optændingsblokke på kulristen og tænd dem

3) Sæt grillstarteren på kulristen over optændingsblokkene

4) Briketterne er klar, når flammerne når op over dem. På det stadie vil de varmeste af dem typisk være dækket af et tyndt lag aske. Det tager 20-40 minutter - afhængig af, hvor mange og hvilke briketter du bruger

5) Tag grillhandsker på og hæld forsigtigt briketterne ud på kulristen efter den ønskede grillmetode

6) Når briketterne er placeret i grillen, og maden er arrangeret derpå, lægges låget på grillen. Det er nemlig sådan, du griller i en kulgrill ... med låg på!