Grillskole

Sådan bliver du kvarterets grillmester

Hvordan tændes grillen? Hvornår er kødet færdigt? Hvilket udstyr er nødvendigt? Hvordan griller jeg med sikkerheden i top? Hvilken grillmetode til hvilke råvarer? Mange spørgsmål kan trænge sig på, når du kaster dig ud i grillningens ædle kunst, men vi er klar til at hjælpe. Så spids blyanten, slå ørerne ud og puds grilltangen. Nu står der grill på skemaet.

Optænding

Optænding

En god optænding er afgørende, når du skal imponere familie og venner med lækkerier fra kulgrillen.

Læs mere

Grillmetoder

Grillmetoder

Lær de fire grillmetoder - og du kan grille alt fra oksemørbrad og omelet til cupcakes og pizza.

Læs mere

Kernetemperatur

Kernetemperatur

Det er bl.a. kernetemperaturen, der afgør, hvornår kødet er perfekt. Har du styr på den, har du styr på stegen.

Læs mere

Røgning

Røgning

Røg giver maden det udefinérbare ekstra pift. Alt, det kræver, er røgtræ og lyst til at eksperimentere.

Læs mere

Grillsikkerhed

Grillsikkerhed

Sæt sikkerheden i højsædet og undgå uheld - grillning skal nemlig være lig med hygge og gode oplevelser.

Læs mere

Vedligeholdelse

Vedligeholdelse

Få gode tips til vedligeholdelsen, så du har en funktionel, stabil og pæn grill i mange år fremover.

Læs mere